Kuinka Tietää, Käytätkö Windows 10 32

Käyttäjien mukaan suorita tämä ongelma korjaamalla Perustaa tiedosto eikä Setup TP -ohjaintiedosto. Oikean asennusprosessin aloittamisen jälkeen virhe tulisi ratkaista. Etsi asennustiedosto ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Käyttäjätilien valvonta on suojausominaisuus, joka on suunniteltu ilmoittamaan sinulle aina, kun teet muutoksia järjestelmään. Tämä ominaisuus voi joskus suojata sinua haittaohjelmilta, mutta useimmissa tapauksissa käyttäjät poistavat sen käytöstä sen usein tapahtuvien ilmoitusten https://dllkit.com/fi/dll/glide2x takia. Jos sinulla on Lähdetiedostoa ei löytynyt -virhe, saatat pystyä korjaamaan sen poistamalla kaikki Temp-kansiosta.

  • Asenna sitten sama paketti uudelleen nähdäksesi, onko virhe edelleen.
  • Ole hyvä ja lisää meidät sallittujen luetteloosi, jotta sivusto toimii oikein.
  • Windows 10 sisältää lukuisia asetuksia, joiden avulla voit mukauttaa laitettasi ja asetuksiasi.

Käytä esimerkiksi kunnollista rekisterinpuhdistusaineistoluetteloa, kuten maksullisten luetteloääni . Älä luota siihen, mitä rekisterin puhdistaja maksaa eniten mainoksille tänään tai mitkä hakukoneet näyttävät lähellä huippua tällä viikolla. Olen tarkistanut ne kaikki jo, joten säästä itseäsi aikaa ja energiaa ja poimi tarkistetusta luettelosta.

Parhaat Sovellukset Uutisten Lukemiseen Androidilla Ja Iphonella

Windows-päivitysten lisäksi voit myös keskeyttää muiden Microsoft-tuotteiden päivitysten lataamisen. Varmista tämä tekemällä, että esineen vieressä ei ole valintaruutua Lataa päivitykset muihin Microsoft-tuotteisiin Windows-päivityksen aikana. USB-aseman estäminen toimii vain, jos Windows 10juoksee. Jos järjestelmässä on jokin muu käyttöjärjestelmä, johon käynnistät, sillä ei ole samoja rajoituksia. Muokkaamme direktiivin konfiguraatiota ja jatkamme sen jälkeen sen poistamista käytöstä. Myöhemmin annamme sinulle vain periksi « Käytä », käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan, ja siinä kaikki. Napsauta « Imaging Devices » -linkkiä Laitehallinta-luettelossa ja korosta kannettavan tietokoneen sisäänrakennetun verkkokameran nimi.

Nopeuttaako Rekisterin Puhdistaminen Tietokonetta?

Jos käyttöjärjestelmäsi on 32-bittinen, kaikki asennetut ovat vain 32-bittisiä. & jos järjestelmäsi on 64-bittinen, niin 64-bittinen on ohjelmisto. Nyt jos haluat nähdä toimivan syatemin, avaa vain tietokoneeni ominaisuudet. Palomuurit voivat olla haitallisia silloin tällöin, kun he päättävät estää lailliset ohjelmistot, mutta ne ovat ensimmäinen ja paras puolustuslinja Windows 10 -käyttöjärjestelmää käytettäessä. Vielä parempi on, että ilmainen versio odottaa sinua Windows Defenderissä Turvallisuuskeskus.

Sxstrace Exe Kuinka Korjata Windows 7

Tämä tiedosto löytyy tietokoneeltasi, jos olet asentanut Microsoft Officen. Yleensä WINWORD.EXE-tiedostoa ei voida pitää uhkana, koska se on olennainen osa MS Wordia. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita Avaa-ruutuun regedit ja paina sitten ENTER-näppäintä. Paina « Enter » avataksesi rekisterieditorin löytääksesi Windows 10 -salasanan rekisteristä. Pääset salasanaan siirtymällä kohtaan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ja vieritä alas kohtaan DefaultPassword.